Notícies

SEAT, cotxe oficial dels Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018

SEAT es converteix des d'avui en patrocinador dels Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018 que se celebraran a les piscines Bernat Picornell de la Ciutat Comtal a partir del proper dissabte. Mitjançant l'acord subscrit avui, tots els vehicles oficials de la competició seran de la marca SEAT, l'única companyia que dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza automòbils a Espanya.

Aquest patrocini s'emmarca dins del compromís de SEAT amb la promoció de valors relacionats amb l'esport, com el treball en equip i l'esperit de superació, que encaixen perfectament amb els de la marca. Per exemple, la companyia automobilística és, des d'aquest any, soci patrocinador de la selecció espanyola de futbol i des de fa nou temporades de la Copa del Rei de futbol. Amb l'acord signat avui, SEAT vol unir-se a la competició esportiva més destacada que se celebra aquest any a Barcelona, un campionat en el qual participen 17 països europeus. 

Fernando Carpena, president del Comitè Organitzador de Barcelona 2018, s'ha mostrat molt satisfet d'aquest acord amb una marca capdavantera en el seu sector com és SEAT. “La utilització de vehicles espanyols en un esdeveniment esportiu internacional que es disputa a Espanya –ha declarat– és una magnífica forma de donar visibilitat a un dels productes ´made in Spain´ més reconeixibles al món”. Carpena confia plenament en l'èxit de l'esdeveniment i recorda que “el waterpolo és l'esport d'equip més antic dels que formen el programa olímpic”.

La importància de l'acord se substancia en la flota de vehicles SEAT que la marca posarà a disposició del Comitè Organitzador de Barcelona 2018 per al trasllat dels principals col·lectius que intervenen en un esdeveniment internacional d'aquestes dimensions, com a equips, directius, mitjans de comunicació o convidats.

Els Campionats d'Europa de waterpolo Barcelona 2018 és la principal competició del món al calendari 2018 d'aquest esport. Participen 28 equips (16 masculins i 12 femenins) i, excepte la selecció d'Estats Units en el torneig femení, estaran present les principals potències del waterpolo internacional, amb Sèrbia, campió olímpic, Croàcia, campió del món, i la selecció espanyola femenina, subcampiona universal, com a principals exponents.

S'espera una audiència global de prop de mil milions de teleespectadors a tot el món. Televisió Espanyola és el host broadcaster. La competició consta de 92 partits i s'estendrà fins al 28 de juliol.

És la quarta ocasió que Espanya agafa els Campionats d'Europa de waterpolo. La primera edició al nostre país va ser la de Barcelona de 1970. Després es va repetir l'experiència en 1997, a Sevilla, i en 2008, a Màlaga.